Maak kennis met Robin

Website afbeeldingen 600x400mm (2)
Functie: Sales office manager

Onze binnendienst topper met een servicegerichte instelling, maak kennis met Robin Hoogenraad!

Over Robin

Na afronding van mijn opleiding ben ik begonnen als assistent makelaar (woningen) bij makelaardij Mart-Goed BV in Poeldijk. Hier heb ik circa 8 jaar gewerkt. Vervolgens ben ik bij een agrarisch makelaars kantoor in Bleiswijk gaan werken.

Op den duur ben ik me gaan oriënteren op de banen markt en ben via een wervings- en selectiebureau bij EBC Golfkarton terecht gekomen. Hier werk ik inmiddels alweer bijna 10 jaar.

In mijn vrije tijd gaan we er met het gezin graag op uit. Dat kan variëren van een dagje strand tot naar een pretpark. Dit laatste combineren we indien mogelijk graag met een verblijf op de camping. Als er tijd voor is vind ik het heerlijk om een stuk te gaan hardlopen of even op de racefiets te stappen. Daarnaast vind ik het heerlijk om met vrienden af te spreken voor een gezellig hapje en drankje.’

➪  Maak een connectie met Robin op LinkedIn

➪  Stuur een email naar robin@ebc-golfkarton.nl

 

EINDE BERICHT
Lees meer nieuws
  • Jaarlijks produceren wij als EBC miljoenen verpakkingen en presentatie-ideeën van golfkarton. Wij zijn van mening dat wat wij gebruiken van de natuur, wij ook weer terug moeten geven. Daarom zijn wij partner geworden van stichting Trees for All....

  • Van offset bedrukte diepvries consumentenverpakkingen tot transportverpakkingen met luchtgaten....

  • Op vrijdag 25 september vond de eerste masterclass plaats bij EBC; eerste kennismaking met golfkarton. Een leerzame en gezellige dag voor onze klanten die meer willen weten over golfkarton. Enkele onderwerpen die aan bod kwamen zijn de golfkartonsoorten, fefco’s en druktechnieken....

  • Het functioneel verpakken van glaswerk in verschillende golfkartonnen verpakkingen. ...

  • De ontwikkeling van een luxe presentatiedoos voor onder andere gekoeld BBQ vlees....