Maak kennis met Robin!

Maak kennis met Robin!

robin EBC golfkarton
robin EBC golfkarton

Onze binnendienst topper met een servicegerichte instelling, maak kennis met Robin Hoogenraad!

Functie: Teammanager binnendienst


‘Na afronding van mijn opleiding ben ik begonnen als assistent makelaar (woningen) bij makelaardij Mart-Goed BV in Poeldijk. Hier heb ik circa 8 jaar gewerkt. Vervolgens ben ik bij een agrarisch makelaars kantoor in Bleiswijk gaan werken. Op den duur ben ik me gaan oriënteren op de banen markt en ben via een wervings- en selectiebureau bij EBC Golfkarton terecht gekomen. Hier werk ik inmiddels alweer bijna 10 jaar. In mijn vrije tijd gaan we er met het gezin graag op uit. Dat kan variëren van een dagje strand tot naar een pretpark. Dit laatste combineren we indien mogelijk graag met een verblijf op de camping. Als er tijd voor is vind ik het heerlijk om een stuk te gaan hardlopen of even op de racefiets te stappen. Daarnaast vind ik het heerlijk om met vrienden af te spreken voor een gezellig hapje en drankje.’

Als jij jezelf vergelijkt met een fefco, welke fefco zou je dan zijn en waarom?
‘Fefco 0427, voor vele doeleinden bruikbaar, makkelijk in gebruik.’

Robin Hoogenraad EBC

Robin Hoogenraad!

 
Tegeltjeswijsheid: welke spreuk past bij het beste bij jou?
Tegeltje robin

Tegeltje robin

 

Contact

Connect op LinkedIn
robin@ebc-golfkarton.nl