Maak kennis met Remon

32
Functie: Commercieel binnendienst medewerker

Een duizendpoot met een bak vol ervaring in uiteenlopende branches, maak kennis met Remon Verburg!

Over Remon

Na de middelbare school ben ik in militaire dienst gegaan, dit was in 1997. Ik heb daar 8 jaar dienst gedaan en heb verschillende functies gedraaid, waaronder mijn laatste functie als groepscommandant. Ook heb ik 2 uitzendingen gedraaid in voormalig Joegoslavië.

Na mijn dienst tijd ben ik onder andere werkzaam geweest voor een internationaal verhuisbedrijf, waarbij we de complete verhuizingen van expats voor ons rekening namen. Daarnaast ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als vestigingsmanager bij één van de locaties van High Five Health Promotion.  Ik had als vestiging de ABN-AMRO op de Coolsingel in Rotterdam. Hier verzorgde ik het reilen en zeilen op de locatie en was verantwoordelijk voor o.a. de schema’s, promoties en rapportages.

In de tussentijd had ik mezelf enorm toegewijd aan het bouwen van websites en online marketing, waarna ik vervolgens mijn eigen bedrijfje opzette. Hiermee hielp ik klanten met het opzetten van de best converterende webpagina’s en heb ik meerdere websites in mijn beheer gehad op affiliate basis.

En toen was ik ineens bijna 40 jaar en ging ik weer nadenken of dit wel was wat ik wilde blijven doen. Het antwoord daarop was dus “nee”.  Ik wilde me wel op het commerciële en het verkopen blijven focussen, maar wel bij een bedrijf en een product waar ik 100% achter zou staan.

Ik hield al een paar weken de vacatures in de gaten, tot ik ineens de vacature van “commercieel medewerker” bij  EBC-golfkarton.nl voorbij zag komen. Die sprak mij dus meteen aan en ik kon mezelf wel in de functie vinden. Nadat ik via Google alles had uitgepluisd en zag dat het een leuk bedrijf was, met een heel leuk, creatief en uniek product, wist ik het zeker. Dus heb ik een zo goed mogelijke sollicitatiebrief opgemaakt, inclusief video. En nu ben ik hier en heb het er reuze naar mijn zin met mijn gezellige collega’s. Ik ben Edwin erg dankbaar dat ik van hem deze kans gekregen heb.

Waar ik echt goed in ben op werkgebied? Ik blijf over het algemeen rustig en kalm en heb daardoor altijd wel een goed overzicht over stressvolle situaties. Daarnaast voel ik mij enorm verantwoordelijk voor mijn taak en klant, waardoor ik (bijna) geen steekjes laat vallen. Ik denk dat mijn kalmte mij onderscheid van de rest.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn dochters. Ik heb 3 super lieve dochters (zij zijn 4, 9 en 14 jaar) die elke dinsdag- en donderdagavond bij me zijn. Dus daar heb ik het erg druk mee. Ik probeer 2 keer in de week te kickboksen. Deze sport vind ik erg gaaf. En daarnaast vindt ik het leuk om ontspannen een filmpje te kijken.

➪  Maak een connectie met Remon op LinkedIn

➪  Stuur een email naar remon@ebc-golfkarton.nl

 

EINDE BERICHT
Lees meer nieuws
  • Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is....

  • Jaarlijks produceren wij als EBC miljoenen verpakkingen en presentatie-ideeën van golfkarton. Wij zijn van mening dat wat wij gebruiken van de natuur, wij ook weer terug moeten geven. Daarom zijn wij partner geworden van stichting Trees for All....

  • Van offset bedrukte diepvries consumentenverpakkingen tot transportverpakkingen met luchtgaten....

  • Op vrijdag 25 september vond de eerste masterclass plaats bij EBC; eerste kennismaking met golfkarton. Een leerzame en gezellige dag voor onze klanten die meer willen weten over golfkarton. Enkele onderwerpen die aan bod kwamen zijn de golfkartonsoorten, fefco’s en druktechnieken....

  • Het functioneel verpakken van glaswerk in verschillende golfkartonnen verpakkingen. ...