Maak kennis met Remco

7
Functie: Commercieel binnendienst medewerker

Deze binnendienst topper is het zonnetje in huis en is een kei in onderhandelen met zijn vlotte babbel, maak kennis met Remco Lugtenburg!

Over Remco

‘Na afronding van mijn opleiding Detailhandel en Economie op het Albeda collega ben ik de plantenwereld in gedoken en heb ik een meerdere plantenexporteur gewerkt. Ik ben in de plantenwereld begonnen als boxmedewerker en ben uiteindelijk doorgegroeid als inkoper/verkoper voor Engeland. Voor deze functie moest ik geregeld naar Engeland afreizen voor mijn werk.

Na 9 jaar besloot ik een nieuwe uitdaging te zoeken buiten de planten wereld en kwam ik bij EBC Golfkarton terecht. Waar ik echt goed in ben op het gebied van werk? Het regelen van zaken en het onderhandelen met leveranciers betreft prijzen en levertijden.

In mijn vrije tijd klus ik graag voor vrienden en familie. Ik sta graag op de piste om te skiën en rijdt graag een rondje op mijn wielrenfiets. Ook spreek ik graag af met vrienden voor bijvoorbeeld een hapje of drankje.’

➪  Maak een connectie met Remco op LinkedIn

➪  Stuur een email naar remco@ebc-golfkarton.nl

 

EINDE BERICHT
Lees meer nieuws
  • Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is....

  • Jaarlijks produceren wij als EBC miljoenen verpakkingen en presentatie-ideeën van golfkarton. Wij zijn van mening dat wat wij gebruiken van de natuur, wij ook weer terug moeten geven. Daarom zijn wij partner geworden van stichting Trees for All....

  • Van offset bedrukte diepvries consumentenverpakkingen tot transportverpakkingen met luchtgaten....

  • Op vrijdag 25 september vond de eerste masterclass plaats bij EBC; eerste kennismaking met golfkarton. Een leerzame en gezellige dag voor onze klanten die meer willen weten over golfkarton. Enkele onderwerpen die aan bod kwamen zijn de golfkartonsoorten, fefco’s en druktechnieken....

  • Het functioneel verpakken van glaswerk in verschillende golfkartonnen verpakkingen. ...