Maak kennis met Kayleigh!

Maak kennis met Kayleigh!

Een fris, nieuw gezicht op de binnendienst, sinds 26 november 2018 werkzaam bij EBC Golfkarton. Maak kennis met Kayleigh van der Nol!

 

Functie: commercieel medewerker binnendienst


‘Ik liep mijn afstudeerstage bij een autoverhuurbedrijf. Na het behalen van mijn diploma, ben ik hier fulltime gaan werken. Dit heb ik iets langer dan een jaar gedaan. Voorheen heb ik altijd in de horeca gewerkt. Bij een specifieke strandtent heb ik het zo naar mijn zin gehad dat ik besloot om daar weer aan de slag te gaan. Op 22 oktober 2018 kreeg ik een LinkedIn bericht van Paco Verbeek. Wij kennen elkaar nog van de basisschool. Hij stuurde mij de openstaande vacature en ik ben de volgende ochtend meteen op gesprek geweest. Sindsdien ben ik werkzaam bij EBC-golfkarton. Waar ik echt goed in ben op werkgebied? Tijdens mijn werkverleden heb ik heel veel moeten samenwerken. Niet alleen met collega’s maar ook met verschillende partijen. Ik geloof dat ik ook hierdoor behoorlijk mensenkennis heb opgebouwd. Daarnaast ben ik heel flexibel en kan ik snel schakelen. In mijn vrije tijd ben ik altijd erg graag met vrienden en vriendinnen. Er gaat eigenlijk geen avond voorbij dat ik niet bij iemand op de bank zit, een drankje ga doen, of een spelletje met hun speel. Daarnaast hou ik erg van muziek luisteren en ik ga daarom vaak naar feesten en festivals. Ook vind ik het heerlijk om even stoom af te blazen in de sportschool. ‘

 
Als jij jezelf vergelijkt met een fefco, welke fefco zou je dan zijn en waarom?


‘Een fefco 0774, flexibel in gebruik, makkelijk in te zetten voor verschillende doeleinden, maar je moet er wel even over nadenken hoe ze precies in elkaar zit.’

 
Tegeltjeswijsheid: welke spreuk past bij het beste bij jou?

 

 
Contact


Connect op LinkedIn
kayleigh@ebc-golfkarton.nl