Maak kennis met Edwin!

Maak kennis met Edwin!

edwin EBC
edwin EBC

De Big Box, de pionier, de kapitein. Maak kennis met Edwin Boerlage!

‘Ik ben ooit begonnen bij een autolease maatschappij maar kwam al vrij snel, via een kennis, in het golfkarton terecht. Dat was in 1988. Na al die tijd vind ik golfkarton nog steeds een geweldig product. Wij komen hierdoor in contact met heel veel verschillende bedrijven. Geen dag is hetzelfde, zelfs niet na 31 jaar. Ik ben steeds opzoek naar nieuwe mogelijkheden in golfkarton. Nieuwe manieren om het te bewerken en te bedrukken en daarnaast andere materialen te vervangen in golfkarton. Zowel het product als de techniek daaromheen vind ik heel boeiend. In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met mijn familie. Ik ga graag op vakantie, speel tennis en houdt van echt lekker eten. Af en toe een beetje werk in mijn vrije tijd hoort er ook bij. ‘

Als jij jezelf vergelijkt met een fefco, welke fefco zou je dan zijn en waarom?

‘Dat vind ik lastig. Fefco is een standaard en omdat elke verpakking uniek is wil ik mij niet beperken tot een standaard. Ik wil de vrijheid hebben om te ontwikkelen.

Tegeltjeswijsheid: welke spreuk past bij het beste bij jou?


In ons vakgebied zou ik zeggen:  “creativiteit is de basis van succes” en ik ben fan de uitspraak van Johan Cruijff “elk nadeel heb se voordeel”.

Contact

Connect op LinkedIn
edwin@ebc-golfkarton.nl