Karton

Kartonnen verpakking

Een kartonnen verpakking is veelzijdig inzetbaar: voor het vervoeren, opslaan of presenteren van uw product. Er zijn veel mogelijke constructies, waarvan de Amerikaanse Vouwdoos (Fefco 0201) de meest voorkomende is. Dit type doos is eenvoudig te vervaardigen, ruimtebesparend door de plano levering en met behulp van tape snel te sluiten.

Een goede verpakking is maatwerk

Een goede kartonnen verpakking is maatwerk. Tijdens transport moet uw product onbeschadigd blijven. Als het gaat om een presentatie verpakking, moet uw product de ster in het schap zijn!

Wij hebben geen standaard verpakkingen op voorraad, maar maken alles voor u op maat. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

kartonnen verpakking

Uw kartonnen verpakking onbedrukt of bedrukt

Bij sommige kartonnen verpakkingen, zoals een transportverpakking, staat functionaliteit voorop. Veel van deze verpakkingen gaan dan ook onbedrukt de deur uit. Wilt u opvallen tussen de andere verpakkingen en werken aan uw naamsbekendheid? Laat dan uw dozen bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, website of merk van uw product.

Wilt u echt opvallen met uw kartonnen verpakking, bijvoorbeeld bij een displaydoos, dan speelt bedrukking natuurlijk een belangrijke rol. Naast Flexo directdruk, behoren offset en HQ print bij ons tot de mogelijkheden. Hiermee kunt u uw verpakking tot aan fotorealistische kwaliteit bedrukken.

kartonnen verpakking

Over EBC golfkarton

Onze werkwijze is uniek. Wij beleven plezier aan het creëren van de juiste kartonnen verpakking. Dat we met een deel van uw product bezig zijn, dat beseffen wij heel goed. Door onze kennis van de papiermarkt en de technische mogelijkheden van de nieuwste machines, kunnen wij u een scherpe aanbieding doen. Onze zeer uitgebreide ontwikkelingsafdeling straalt creativiteit uit en staat klaar om uw product te voorzien van de beste verpakking.

Wij gaan graag met u om de tafel om te laten zien dat wij voor u de golfkartonspecialist zijn.

EBC over ons