Het ontwerpen van unieke displays voor sieraden met een speciaal verhaal

Jéh Jewels is een merk van Nederlandse bodem, opgericht door moeder Coby en dochter Elselien van Buuren. De collecties worden met liefde ontworpen en op ambachtelijke wijze vervaardigd. Dit jaar viert Jéh Jewels haar 30-jarig bestaan door een samenwerking op te starten met Plan International. Vanaf de start van hun bestaan ontwerpt en ontwikkelt Jéh Jewels fairmade sieraden.  Met de nieuwe Plan International producten plaatsen zij ”Girls first”.

merel

Wat wij vooral als heel leuk en fijn hebben ervaren hebben is het legio aan mogelijkheden. Toen wij de items net hadden bedacht, vreesde wij voor hoge kosten en een lange levertijd. We zijn heel blij dat we bij EBC zijn uitgekomen. Er werd direct meegedacht en zelfs al begonnen aan het eerste voorbeeld ontwerp. Uiteindelijk mag het resultaat er wezen en zijn de displays precies geworden hoe wij het voor ons zagen. Qua kosten en levertijd is het ons alles meegevallen, ik kan EBC Golfkarton bij iedere aanraden.

Merel de Hoog – Jéh Jewels

Campagne ”I WILL NOT MARRY YOU ”
Jéh Jewels in samenwerking met Plan International

“Door de Covid-19-pandemie lopen 13 miljoen meer meisjes het risico om bruid te worden, lopen twee miljoen meer meisjes het risico op genitale verminking en lopen miljoenen meisjes het risico nooit meer naar school terug te keren als ze weer opengaan. Met de aanhoudende wereldwijde crises nemen deze aantallen alleen maar toe. Als we nu niets doen, kunnen steeds meer meisjes hun hoop en dromen zien verdwijnen.”

Deze dromen mogen niet verdwijnen. Om deze reden heeft Jéh Jewels een ring en twee paar oorbellen ontworpen, ter ere van haar dertig jarig bestaan. Jéh Jewels steunt hiermee Plan International in hun strijd tegen kind huwelijken. Meer informatie over deze actie? Klik hier. 

De veelzijdigheid van golfkarton

De sieraden, speciaal ontworpen voor de campagne met Plan International, hebben een bijzonder verhaal dat gecommuniceerd moet worden. Met golfkarton kan je allerlei kanten op. Het materiaal is zo veelzijdig dat bijna alle vormen met golfkarton na te maken zijn. Onder die mogelijkheden valt ook de golfkartonnen hand op een standaard. Door de bijzondere vorm valt de display op in de winkel.

Een bedrukking op bruin golfkarton geeft een duurzame uitstraling

Jéh Jewels maakt fairmade sieraden. Om aan te sluiten bij deze merkwaarde, kozen zij voor een print direct op bruin golfkarton. Printen op bruin golfkarton geeft een natuurlijke uitstraling en benadrukt duurzaamheid. Volgens een Europees onderzoek uit 2020* hechten consumenten steeds meer waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal. Deze ontwikkeling zorgt voor een nieuwe trend op het gebied van verpakkingen. Printen op bruin karton.

Speciaal voor deze trend bieden wij Sila Liner aan; een speciale papiersoort om de mooiste offset bedrukte verpakkingen (en andere ontwerpen) van te maken.

Meer informatie over Jéh Jewels https://www.jehjewels.com/

display van golfkarton_karton display_jeh jewelz_2
display van golfkarton_karton display_jeh jewelz
ons team fotos website (3)

Producten met een speciaal verhaal verdienen promotiemateriaal. Wij maken instore-communicatie mogelijk met golfkartonnen displays. Veelzijdigheid is een groot voordeel van golfkarton, er zijn weinig vormen die we niet kunnen maken. Door te kiezen voor een print op bruin karton geef je de display een natuurlijke en duurzame uitstraling. Niet onbelangrijk in deze tijd.

 

Remon Verburg – Commercieel medewerker binnendienst
EINDE BERICHT
Lees meer praktijkvoorbeelden