Geef uw product een duurzame uitstraling door te kiezen voor offset bedrukte dozen van Sila Liner papier

Volgens een Europees onderzoek uit 2020* hechten consumenten steeds meer waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal. Zelfs 44% van de respondenten is bereid meer uit te geven aan producten indien verpakt in duurzame materialen.

Vanuit de markt merken we dat de vraag naar golfkartonnen verpakkingen om de milieuvriendelijke eigenschappen toeneemt. Daarbij is er meer vraag naar bedrukte dozen waarbij direct op het bruine, natuurlijke golfkarton bedrukt wordt.

Deze ontwikkelingen schreeuwen om meer bedrukkingsmogelijkheden op natuurlijk bruin golfkarton. Daarvoor bieden wij Sila Liner aan. Sila Liner is een bruine kraftpapier die uitsluitend gebruikt wordt voor het gedetailleerd drukken van dozen in offset.


		
offset print op bruin karton bedrukte dozen met silaliner

De voordelen van offset bedrukken op Sila Liner papier t.o.v. flexo druk

– Een groter kleurbereik dat zorgt voor veel mooiere en sprekendere kleuren
– Het gedetailleerd drukken van de meest kleine details zoals teksten en barcodes
– Lagere opstartkosten, geen stempelkosten!

Wij zijn voorloper en specialist als het gaat om printen op bruin golfkarton. De eerste series bedrukte dozen gemaakt met Sila Liner papier zijn met veel enthousiasme ontvangen door onze klanten.

Druksample aanvragen

Om de drukkwaliteit te beoordelen, hebben wij speciale sampleplaatjes gemaakt. Daar hebben wij een gedetailleerde foto van een kameleon op gedrukt en details zoals kleine teksten en barcodes. Vraag gratis een druksample aan via onderstaand contactformulier!

Benieuwd wat voor effect Sila Liner op uw product zou kunnen hebben? Wij werken graag een voorstel voor u uit.
Bel ons op 0174 – 648 235 of stuur een e-mail naar info@ebc-golfkarton.nl

    EINDE BERICHT
    Lees meer nieuws