EBC partner van Trees for All

Jaarlijks levert EBC miljoenen verpakkingen van golfkarton. Wij zijn van mening dat wat wij gebruiken van de natuur, wij ook weer terug moeten geven. Daarom zijn wij partner van Trees for All.

Met onze jaarlijkse donatie ondersteunen wij de aanplanting van bomen in Nederland en in het buitenland. Trees for All plant wereldwijd nieuw bos en herstelt bestaand bos. Dit doen zij via duurzame bosprojecten. Door bomen te planten gaan we klimaatverandering tegen, stijgt de biodiversiteit en worden de leefomstandigheden van de lokale bevolking verbeterd.

– Certificaat donatie over 2021: bekijken
– Certificaat doantie over 2020: bekijken

Over Trees for All 

Trees for All is opgericht in 1999 en plant jaarlijks tientallen hectares bos aan. Buiten Nederland zijn zij met name actief in Costa Rica en Uganda waar zij bestaande bossen herstellen en bijdragen aan verbeterde leefomstandigheden van de lokale bevolking. Trees for All is de enige aanbieder van CO2-compensatie via duurzame bosprojecten die voldoet aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk (het erkende goede doelen kenmerk). Meer informatie over Trees for All vindt u op https://treesforall.nl/

Resultaten 2021

EINDE BERICHT
Lees meer nieuws