EBC lid van Sedex

EBC Golfkarton is lid van Sedex; een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van ethische handelsdiensten, die werkt aan het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in wereldwijde toeleveringsketens.

Sedex biedt praktische tools, diensten en een gemeenschapsnetwerk om bedrijven te helpen hun verantwoorde en duurzame bedrijfspraktijken te verbeteren en op een verantwoorde manier in te kopen. Door Sedex te gebruiken, kunnen bedrijven samenwerken om hun sociale en ecologische prestaties beter te beheren en mensen die in de toeleveringsketen werken te beschermen. Sedex heeft meer dan 55.000 leden in 180 landen in 35 industriesectoren, waaronder voeding, landbouw, financiële dienstverlening, kleding en kleding, verpakkingen en chemicaliën.

Als lid van Sedex zetten we ons in voor een verantwoord bedrijf, verantwoord inkopen en het verbeteren van ethische normen en arbeidsomstandigheden in de toeleveringsketen. Als Sedex-lid zijn we in staat onze toeleveringsketen in kaart te brengen, leveranciers met een hoger risico te identificeren en hen te vragen om een ​​sociale ethische audit. We kunnen dan samenwerken met onze leveranciers om hun bedrijfspraktijken te verbeteren om veilige werkomstandigheden te creëren in de regio’s die we kopen. ”

EBC Golfkarton is geregistreerd onder Sedex nummer:
ZC414000916

EINDE BERICHT
Lees meer nieuws