CREATIEF EN VAKKUNDIG

Laat uw nieuwe doos ontwerpen op één van de grootste ontwerpafdelingen voor
golfkartonnen verpakkingen in Nederland!

doos ontwerpen

Gespecialiseerd in golfkartonnen verpakkingen

Golfkarton is stevig, praktisch, compact in transport, hygiënisch en milieuvriendelijk. Niet voor niets werken wij uitsluitend met dit materiaal. Wij verpakken alles in golfkarton.

doos ontwerpen

Doos ontwerpen in combinatie met een geplot sample

Beoordeel uw nieuwe verpakking op passing, vouwwijze en handeling met een tastbaar exemplaar.

Expert in bedrukte dozen ontwerpen

Of het nu gaat om offset, flexo, HQP of digitaal druk, wij weten met welke bedrukkingsspecificaties wij rekening moeten houden en zorgen voor een productieklare verpakking.

doos ontwerpen verpakking ontwerpen

Van een ruimtebesparende transportdoos tot een creatieve geschenkverpakking

Onze verpakkingsontwerpers zijn gespecialiseerd in het uitwerken van golfkartonnen verpakkingsconstructies. Heeft u een heel nieuw idee? Dan starten wij met een leeg tekenvel.

VAN ONTWIKKELING TOT PRODUCTIE

De juiste doos ontwerpen voor uw product is onze uitdaging!

Stap 1. Intake

Hoe wordt het product verstuurd? Welke verpakkingsmachines gebruikt u? Aan welke wensen moet de verpakking voldoen?

Een doos is voor ons nooit zomaar gewoon ‘een doos’. Daarom vragen wij u voorafgaand het hemd van het lijf over uw product en verpakkingsprocessen.

Stap 2. Technisch ontwerp

Wat is het juiste formaat? Welke golfkartonkwaliteit past bij het beoogde doel? Welke verpakkingsconstructie sluit het beste aan? Onze verpakkingsspecialisten kennen elke FEFCO doosconstructie en ontwikkelen dagelijks nieuwe constructies met golfkarton.

Bij het ontwerpen van uw verpakking gebruiken wij geavanceerde ArtiosCAD Packing Software in combinatie met 3D-views.

Stap 3. Sample

Beoordeel uw nieuwe verpakking op passing, vouwwijze en handeling met een sample van uw verpakking. Zo heeft u de beschikking over uw nieuwe verpakking alvorens u tot een definitieve productieorder overgaat. Na eventuele wijzigingen wordt het sample akkoord bevonden en nemen wij uw opdracht in productie.

Wij plotten de samples op onze ontwikkelingsafdeling in eigen huis. Dat maakt snel schakelen mogelijk. Wilt u het formaat aanpassen of een extra sluiting toevoegen? Dan plotten wij net zo eenvoudig een nieuw sample.

Stap 4. Productie en levering

Is uw nieuwe verpakking helemaal naar wens? Dan maken wij de stans- en bedrukkingstekeningen gereed voor productie.

Dankzij onze unieke werkwijze wordt u - en onze ontwikkelingsafdeling - niet langer belemmerd door beperkingen tijdens het ontwerptraject. Onze eigen productie i.c.m. ons partnernetwerk geeft toegang tot een enorm aanbod aan stans-, snij- en drukmachines. Zo garanderen wij dat uw nieuw ontworpen verpakking altijd produceerbaar is.

Voor welk product mogen wij een verpakking ontwerpen?

Wij nodigen u graag uit bij ons aan de tekentafel!

#NIEUWEVERPAKKINGZOEKTPRODUCT

Creatieve ontwerpen van onze ontwerpers

Creativiteit en specialistische kennis van golfkarton zijn de hoofdingrediënten voor het ontwerpen van een verpakking waarbij uw product volledig tot zijn recht komt. En daar hebben onze verpakkingsontwerpers wel een portie van in huis! Daarom ontwerpen onze

verpakkingsontwerpers geregeld nieuwe, creatieve, unieke ontwerpen van golfkarton. Staat er een ontwerp tussen dat u aanspreekt? Vraag gerust een offerte aan en wij passen de verpakking aan naar uw gewenste formaten!

VAN VERPAKKINGSVRAAG NAAR OPLOSSING

Hoe wij onze klanten helpen bij het oplossen van de verpakkingsvraag

Verpakkingen voor glaswerk van Jopen Bier

Verpakkingen voor glaswerk van Jopen Bier

Glaswerk is kwetsbaar. Over de verpakking moet goed nagedacht worden zodat het glaswerk heel aankomt op bestemming. Hoe verpak je...
Meer informatie
PromoPlants planten verpakking

PromoPlants planten verpakking

Een plantje gepersonaliseerd met een logo of tekst als relatiegeschenk is nieuw in markt. De introductie van het idee en...
Meer informatie
Een vernieuwde uitstraling voor de cocospalmendoos

Een vernieuwde uitstraling voor de cocospalmendoos

Soms zijn dozen toe aan een nieuwe, frisse uitstraling. Deze presentatiedoos is een perfect voorbeeld. Wij leveren de dozen al...
Meer informatie