Een Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201) is de meest gebruikte doos bij veel bedrijven. De Amerikaanse vouwdoos kunt u sluiten door de boven- en onderkant dicht te tapen met plakband. Een uiterst eenvoudig, maar tegelijkertijd zeer doeltreffend en kostenbesparend ontwerp. Amerikaanse vouwdozen zijn eenvoudig en voordelig op grote schaal te produceren, waardoor wij de dozen goedkoop kunnen aanbieden. Daarnaast zijn Amerikaanse dozen makkelijk en efficiënt te stapelen zodat transportpallets niet onnodig snel vol raken.

Wilt u een Amerikaanse vouwdoos laten ontwerpen en produceren? Onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling helpt u graag verder. Gebruik de amerikaanse vouwdozen als goedkope transportverpakking of bijvoorbeeld als presentatiedoos voorzien van een kleurrijke en haarscherpe bedrukking. 

 • Onbedrukt of bedrukt
 • Alle druktechnieken mogelijk (offset, flexo, digitaal of HQP)
 • Afname mogelijk vanaf enkele stuks tot vrachtwagens vol
 • Lage stuksprijzen
 • Kleine series worden gemaakt in onze eigen productiehal in Honselersdijk
 • Op maat gemaakt op onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling  
 • Optioneel voorzien van perforaties (scheurranden)
amerikaanse verzenddozen bruin karton
Diepvries doos_ebc_golfkarton_verpakking_bedrukt

Advies en vakmanschap

Wij snappen dat u best wat hulp kunt gebruiken bij het bestellen van uw amerikaanse vouwdozen. Daar komt vakmanschap bij kijken. Welke dikte karton kiest u, welke druktechniek geeft het gewenste eindresultaat en welke formaten geeft u door? Onze ontwerpers op onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling denken graag met u mee en voorziet u van deskundig advies.

Wij kiezen bewust niet voor een webshop maar werken op offertebasis

Wij zijn een partij zijn die zomaar dozen leveren. Wij adviseren, begeleiden en geloven dat persoonlijk contact resulteert in het best passende advies. Dat is ook de reden waarom wij bewust niet voor een webshop kiezen. Bij ons werkt u niet met computers, maar met mensen.

Heeft u een vraag of behoefte aan ondersteuning? Neem contact met ons op, wij delen onze kennis en expertise graag met u.
0174 - 648 235

Of vul het contactformulier in:

  Onze aanpak voor het ontwerpen en produceren van uw Amerikaanse vouwdoos

  Voordat uw Amerikaanse vouwdoos geproduceerd wordt, zijn er een aantal stappen die hieraan vooraf gaan. Bij EBC Golfkarton werken wij met een stappenplan. Met dit stappenplan zorgen wij ervoor dat het proces soepel en gestructureerd verloopt. Wij starten met een inventarisatie en gaan met u in gesprek over uw wensen. Vervolgens stellen wij een verpakkingsadvies op en sturen u de bijbehorende offerte. Aan de hand van een prototype kunt u de passing en werking beoordelen. Is alles naar wens en voldoet het ontwerp aan uw verwachtingen? Dan zetten wij de productie van uw Amerikaanse vouwdozen in.

  Standaard dozen of op maat ontworpen en geproduceerd

  Heeft u een geschikte Amerikaanse vouwdoos op onze website gezien en wilt u hier graag een offerte voor ontvangen? Vraag eenvoudig een offerte aan en vul het online formulier in op de pagina van de gewenste doos. Wij kunnen uw Amerikaanse vouwdoos voor u op maat maken. Heeft u liever geen bedrukking en is de verpakking alleen voor het transport? Dat kan natuurlijk ook. Bij ons is alles mogelijk, onze specialisten denken graag met u mee.