Uw amerikaanse vouwdoos laten ontwerpen en produceren bij EBC Golfkarton

Een Amerikaanse vouwdoos is de meest gebruikte doos bij veel bedrijven. De Amerikaanse vouwdoos kunt u sluiten door de boven- en onderkant dicht te tapen met plakband. Een uiterst eenvoudig, maar tegelijkertijd zeer doeltreffend en kostenbesparend ontwerp. Amerikaanse vouwdozen zijn eenvoudig en voordelig op grote schaal te produceren, waardoor wij de Amerikaanse vouwdozen goedkoop kunnen aanbieden. Tot slot zijn de Amerikaanse dozen makkelijk en efficiënt te stapelen, zodat transportpallets niet onnodig snel vol raken.

Wilt u een Amerikaanse vouwdoos laten ontwerpen en produceren? Dan bent u bij EBC Golfkarton gegarandeerd aan het juiste adres. Het maakt hierbij niet uit of u de producten wilt gebruiken als goedkope transportverpakking of als presentatiedoos, wij helpen u graag verder. Of u nu enkele stuks of grote aantallen amerikaanse vouwdozen wilt bestellen, bij ons bent u aan het juiste adres.  

Standaard dozen of op maat ontworpen en geproduceerd

Heeft u een geschikte Amerikaanse vouwdoos op onze website gezien, maar niet in het juiste formaat? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen het product namelijk voor u op maat maken. Heeft u liever geen bedrukking en is de verpakking alleen voor het transport? Dat kan natuurlijk ook. Bij ons is alles mogelijk, onze specialisten denken graag met u mee.

amerikaanse vouwdoos

Persoonlijke aandacht bij EBC Golfkarton

Schaft u een Amerikaanse vouwdoos bij ons aan? Dan kiest u niet alleen voor een product van topkwaliteit. U kiest dan namelijk ook voor de beste service. Wij hebben standaard persoonlijke aandacht voor onze klanten. Zo zorgen wij ervoor dat u te maken krijgt met één vast aanspreekpunt. Deze contactpersoon is beschikbaar om op niveau met u mee te denken en uw vragen te beantwoorden. Buiten dat weet deze contactpersoon door het persoonlijke contact alles omtrent uw situatie. Zo hoeft u niet keer op keer alles opnieuw uit te leggen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan komt uw contactpersoon graag bij u langs voor een toelichting, inventarisatie of demonstratie. Komt u liever naar ons toe? Dan bent u uiteraard van harte welkom. De koffie staat voor u klaar!

Creatieve verpakkingen

Wij geloven in het feit dat creatieve verpakkingen de basis zijn van ieder succes in de wereld van golfkarton en Amerikaanse vouwdozen. Mocht u meer naamsbekendheid of brand awareness willen vergaren, dan zult u ervoor moeten zorgen dat uw producten op een positieve manier opvallen bij het publiek. Mocht u onze hulp hiervoor kunnen gebruiken, weet dan dat wij een eigen modelmakerij in beheer hebben. Buiten dat werken wij uitsluitend met gekwalificeerde productiepartners. Dit kunnen zowel productiepartners uit het binnen- als het buitenland zijn. Doordat iedere partner zo zijn eigen specialiteiten heeft, leveren wij keer op keer topkwaliteit. U zult hierdoor ook eerder de beschikking krijgen over het product waar u zo hard naar op zoek was.

Amerikaanse vouwdoos: 360º aanpak

Voordat uw Amerikaanse vouwdoos geproduceerd wordt, zijn er nog een hoop stappen die hieraan voorafgaan. Bij EBC Golfkarton werken wij met een stappenplan. Met dit stappenplan zorgen wij ervoor dat het proces soepel verloopt. Wij starten met een inventarisatie en gaan met u in gesprek over uw wensen en bijpassende mogelijkheden. Er vindt een bespreking plaats waarin u precies kunt aangeven waar u naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij een ontwerp en een model aan u voor. Aan de hand van dit ontwerp en uw feedback vindt er vervolgens een evaluatie plaats. Is alles naar wens en voldoet het ontwerp aan uw verwachtingen? Dan gaat de productie van uw Amerikaanse vouwdoos van start. Wij zorgen er vanzelfsprekend voor dat dit proces zo snel en zo soepel mogelijk verloopt!

Contact

Bent u van plan om binnenkort een Amerikaanse vouwdoos te bestellen en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact op met EBC Golfkarton. Op onze contactpagina vindt u al onze contactgegevens. Zo zijn wij zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Mocht u vragen hebben, dan hebben wij ongetwijfeld een antwoord voor u klaar staan. Wilt u liever een persoonlijke afspraak maken? Dan kan dat ook. Wij zullen u tijdens deze afspraak alles over onze producten en de mogelijkheden vertellen.

Eco-look SRP amerikaanse vouwdoos golfkarton
Wat zijn amerikaanse vouwdozen?

Een Amerikaanse vouwdoos is de meest gebruikte doos bij veel bedrijven. De Amerikaanse vouwdoos kunt u sluiten door de boven- en onderkant dicht te tapen met plakband. Een uiterst eenvoudig, maar tegelijkertijd zeer doeltreffend en kostenbesparend ontwerp.