Amerikaanse vouwdozen

Van een kleine serie tot vrachtwagens vol

Een Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201) is de meest gebruikte doos bij veel bedrijven. De Amerikaanse vouwdoos kunt u sluiten door de boven- en onderkant dicht te tapen met plakband. Een uiterst eenvoudig, maar tegelijkertijd zeer doeltreffend en kostenbesparend ontwerp. Wij produceren Amerikaanse vouwdozen op grote schaal waardoor wij ze goedkoop kunnen aanbieden. Daarnaast zijn Amerikaanse dozen makkelijk en efficiënt te stapelen zodat transportpallets niet onnodig snel vol raken.

Wilt u een Amerikaanse vouwdoos laten ontwerpen en produceren? Onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling helpt u graag verder. Gebruik de Amerikaanse vouwdozen als goedkope transportverpakking of bijvoorbeeld als presentatiedoos voorzien van bedrukking. 

 • Onbedrukt of bedrukt
 • Alle druktechnieken mogelijk (offset, flexo, digitaal of HQP)
 • Afname mogelijk vanaf een kleine afname tot vrachtwagens vol
 • Lage stuksprijzen
 • Snelle levertijden
 • Op maat gemaakt op onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling  
 • Optioneel voorzien van perforaties (scheurranden)

Standaard dozen of oplossingen op maat

100% recyclebaar

Bedrukt of onbedrukt

Creatieve ontwerpen

Duurzaam materiaal

Persoonlijke aandacht

Specialisatie in golfkarton

Kleine aantallen tot vrachtwagens vol

Vrijblijvend verpakkingsadvies voor uw Amerikaanse vouwdozen?
dozen op maat

Vakkennis; welke golfkartondikte wordt gebruikt voor uw Amerikaanse vouwdozen?

Vakkennis over golfkarton is essentieel bij de ontwikkeling van een nieuwe verpakking. Er zijn veel factoren die bepalen of uw Amerikaanse vouwdoos stevig genoeg is en het product voldoende kan beschermen van A naar B. Gelukkig hoeft u deze keuzes bij ons niet zelf te maken want onze verpakkingsontwerpers weten namelijk alles van golfkarton. Wij begeleiden u van aanvraag tot eindproduct.

Verzenddozen

Testen en
beoordelen met prototypes

Na de bespreking van uw aanvraag maakt ons team van verpakkingsontwerpers een prototype om uw Amerikaanse vouwdozen te testen op passing en stevigheid. Ook u ontvangt het prototype om zelf te testen en te beoordelen. Het kan zijn dat de doos nog niet helemaal naar wens is. Wij passen uw verpakking net zo lang aan totdat u tevreden bent.

Verzenddozen bedrukken

Amerikaanse vouwdozen bedrukken van
offset tot flexodruk

Een groot voordeel van EBC tegenover andere aanbieders is dat wij van prachtige full color bedrukte dozen tot enkel logo druk of een aantal symbolen aanbieden. Van flexodruk tot offset, digitaal en High Quality Print. Dat betekent dat schakelen tussen golfkartonaanbieders verleden tijd is. U heeft nog maar 1 adres voor al uw golfkartonnen dozen. Lees meer over ons.

Vrijblijvende offerte aanvragen – binnen 24 uur in uw mailbox

Type dozen

  ------------------------------------------------------------------------------->
  Heeft u een vraag of behoefte aan ondersteuning? Neem contact met ons op, wij delen onze kennis en expertise graag met u.

  Wij zijn een partij zijn die zomaar dozen leveren. Wij adviseren, begeleiden en geloven dat persoonlijk contact resulteert in het best passende advies. Dat is ook de reden waarom wij bewust niet voor een webshop kiezen. Bij ons werkt u niet met computers, maar met mensen.

  0174 - 648 235

  Of vul het contactformulier in: